2010. december 5.

Miért érdemes a fordított ozmózis-technikát választani?

Saját egészségünk, családunk, állataink és növényeink érdekében. Az alacsony ásványi anyag tartalmú víz az élő szervezetek utcaseprője, sejtépítésük, vízháztartásuk és kiválasztásuk alapja. A fordított ozmózis (RO)rendszerű szűréstechnika a világon fellelhető legjobb módszer, 1960-óta használja a NASA, az USA Haditengerészete és 30 éve sok háztartás szerte a világon.
A fordított ozmózis technika, amely teljesen automatizált, képes a vezetékes ivóvizünkből kiszűrni a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, a klórt, a háztartási vegyszereket, a hormonokat, a gyógyszerszármazékokat, a toxikus anyagokat, az ásványolajat és származékait, a mezőgazdasági és ipari vegyszereket stb, azaz több tízezer féle egészségkárosító anyagot, amelyek hozzájárulhatnak a betegségek, így az allergia, a magas vérnyomás, a rák, a cukor-, a vese-, a májbetegségek és az elhízás stb kialakulásához. Pasteur üzenete ma is érvényes: "Betegségeink 90%-át megisszuk!"
Ezzel a technikával mindig kristálytiszta, az ásványvizeknél nagyságrendekkel jobb minőségű vizet ihatunk és berendezéstől függően, akár napi 1000 liternyi víz is a rendelkezésünkre áll. Mindez kb. 4-6 Ft/literes fajlagos költségért. Választható: szoba hőmérsékletű, hideg, forró és szódavíz is. Nem szükséges a vízutánpótlás és nem kell kerülgetni az üres vagy megtöltött vizes flakonokat. A tiszta víz az érfalaink mellett megóvja drága edényeinket, gépeinket a vízkő okozta meghibásodásoktól. Cége kétszeresen is jól jár. Berendezéseink használatával egyrészt jelentős költségmegtakarítást ér el, másrészt a tiszta víz fogyasztása révén növekszik a dolgozók életkedve, hatékonysága és jelentősen csökken a táppénzes napok száma. Berendezéseinkre jellemző a megbízható működés és az évi egyszeri szervízigény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése