2010. december 5.

T-Markt víztisztító készülékek

OZMÓZIS E30S csap alá szerelhető víztisztító készülék
  • 190 liter/nap
  • 5 fokozatú szűrőrendszer
  • 1 db előszűrő
  • 2 db aktív szenes előszűrő
  • 1 db TFM membrán
  • 1 db aktív szenes utószűrő
  • Mechanikus vezérlés
  • 12 literes tartály

OZMÓZIS E30 csap alá szerelhető víztisztító készülék
  • 5 fokozatú háztartási víztisztító, alacsony nyomás esetén is jó hatásfokkal üzemel a beépített szivattyúval.
  • 190 liter/nap
  • 5 fokozatú szűrőrendszer
  • 1 db előszűrő
  • 2 db aktív szenes előszűrő
  • 1 db TFM membrán
  • 1 db aktív szenes utószűrő
  • Elektronikus vezérlés nyomásfokozó szivattyú
  • 12 literes tartály

OZMÓZIS E30D 3 hőmérsékletű asztali hideg- és meleg víz automata
  • Beépített forraló a tea és kávé készítéséhez,
  • Beépített hűtő,
  • Vízvétel 1 gombnyomásra, 
  • E30S vagy E30 készülékkel együtt használható.
  • 1 db beépített hűtött víztartály (2,5 liter)
  • 1 db szoba hőmérsékletű tartály (8 liter)
  • 1 db forróvíz tartály (2 liter)
  • elektronikus zárószelep.



OZMÓZIS E30M hideg- és meleg víz automata
  • Beépített forraló a tea és kávé készítéséhez,
  • Beépített hűtő,
  • Vízvétel 1 gombnyomásra.
  • 190 liter/nap
  • 5 fokozatú szűrőrendszer
  • 1 db aktív szenes előszűrő
  • 1 db TFM membrán
  • 1 db aktív szenes utószűrő
  • 1 db hűtött víz tartály 
  • 1 db szobahőmérsékletű tartály 
  • 1 db forró víz tartály 
  • beépített nyomásfokozó szivattyú




UV fertőtlenítő készülék
  • A kútból származó víz fertőtlenítéséhez szükséges ultraibolya fényt állítja elő.

KAPCSOLAT

Kérdéseivel kérem hívjon bizalommal, örömmel segítek Önnek! 


Nagyné Kerti Mária
06/20/361-2341

Mit kínál Önnek a T-Markt víztisztító?

- A tiszta víz oldószer, amely méregtelenítő hatásával kioldja a méreganyagokat a testszövetekből.
- A naponta elfogyasztott 2-3 liter tiszta víz segít karbantartani a test pH értékét, javítva az immunrendszert és lassítva az öregedést.
- A gyerekek testének 85%-a tiszta víz, ezért csecsemők, kisgyermekek fejlődése szempontjából nagyon előnyös ez a kristálytiszta ivóvíz.
- Ez a fajta ivóvíz elősegíti a fogyókúra hatékonyságát.
- Fogyasztása nagyon előnyös a magas vérnyomásban szenvedő betegeknek, akiknek nátriumszegény diétán kell élniük.
- Javítja az ételek, házi készítésű üdítőitalok, kávé, tea, befőtt ízét.
- Hosszan tartó jégkocka készíthető a tisztított vízből.
- Kiváló kávéfőzőkbe, vasalókba, akkumulátorokhoz, helyettesíti az ioncserélt vizet.
- Háziállatainknak is ezt a kristálytiszta ivóvizet adhatjuk, akváriumokban is kitűnően alkalmazható.
- A tisztított vízzel öntözött növények tovább élnek, virágoznak.
- Az ivóvíz-automaták kényelmesen és azonnal szolgáltatnak tisztított, hideg vagy forró vizet.

A T-Markt víztisztító előnyös tulajdonságai

- A kristálytiszta ivóvíz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus radioaktív és rákkeltő anyagokat.
- Saját kontrollunk van a vízminőségre, így állandóan kellemes ízű, kristálytiszta ivóvíz biztosítható a vízvezetékrendszer meghibásodása vagy véletlen vízszennyezés esetén is.
- Mindig a megfelelő mennyiségben rendelkezésre álló - napi 200 liter - az emberi test igényeinek legjobban megfelelő friss, kristálytiszta ivóvíz.
- Nem szennyezzük a környezetet a kiürült műanyag ásványvizes palackokkal.
- A készülék lakásunkban végrehajtja azt a szűrési folyamatot, amit a természetes ásványvizek járnak be a felszín alatti kőzetrétegekben.

A T-Markt háztartási víztisztító

Víztisztító berendezésünk a szennyező anyagoktól nagyrészt megszabadított mesterséges vizet tovább tisztítva állítja elő, az emberi test igényeihez legjobban illeszkedő kristálytiszta ivóvizet. A T-Markt által forgalmazott víztisztító berendezés minden eddig ismert szűrési eljárásnál jobb vízminőséget és hosszabb szűrő-élettartamot biztosít. Mint a mellékelt ábrán is látható, a T-Markt víztisztító (RO) szűrési hatásfoka 10.000-szer jobb, mint a hagyományos csapra szerelhető vízszűrőké.

Nagyüzemi vízisztítás

A vezetékes víz a szennyeződések eltávolítása és fertőtlenítés után kerül a csőhálózatba és onnan emberi fogyasztásra. Valójában ez a "tisztítás" sok szennyezést eltávolít, de újakat is ad hozzá, pl klórt, egy mesterséges vizet állít elő. Ez a mesterséges víz nagyon megfelelő öntözésre, ipai folyamatokhoz, lakossági felhasználásra, de ivásra nem ideális. Ezért a legtöbb ember nagyon bölcsen, nem is iszik mesterséges vizet, hanem a természet által megszűrt ásványvizeket fogyasztja. A kutatások szerint azonban a szervezet szükségleteinek még ennél is sokkal jobban megfelel a házi víztisztító berendezéssel készített, az ásványvíznél is jobb minőségű, kristálytiszta ivóvíz.

Kristálytiszta ivóvizet főzéshez is

Az igényes emberek ma már ásványvizet isznak. Teszik ezt azért, mert tudják, hogy a vezetékes víz elsősorban fürdésre, wc öblítésre, kocsimosásra való. Létezik az ásványvíznél jobb megoldás is az ivóvíz előállításra.
T-Markt háztartási ivóvíz tisztító berendezései az ásványvíznél is tisztább vizet állítanak elő a kívánt mennyiségben, így főzésre is tiszta vizet használhat.

Hogyan lesz Önnek tiszta, egészséges ivóvize?

A beépítés előtt meg kell mérni a vízminőséget, a víznyomást, a beépítéshez szükséges helyet és ki kell választani a beépítéshez szükséges segédanyagokat.
A bevizsgálás és felmérés eredménye alapján az Önnek legmegfelelőbb víztisztító berendezést választjuk ki a termékpalettáról.
A beszerelés ideális esetben akár egy óra alatt megvalósítható és kristálytiszta vizet engedhet poharába.

Miért érdemes a fordított ozmózis-technikát választani?

Saját egészségünk, családunk, állataink és növényeink érdekében. Az alacsony ásványi anyag tartalmú víz az élő szervezetek utcaseprője, sejtépítésük, vízháztartásuk és kiválasztásuk alapja. A fordított ozmózis (RO)rendszerű szűréstechnika a világon fellelhető legjobb módszer, 1960-óta használja a NASA, az USA Haditengerészete és 30 éve sok háztartás szerte a világon.
A fordított ozmózis technika, amely teljesen automatizált, képes a vezetékes ivóvizünkből kiszűrni a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, a klórt, a háztartási vegyszereket, a hormonokat, a gyógyszerszármazékokat, a toxikus anyagokat, az ásványolajat és származékait, a mezőgazdasági és ipari vegyszereket stb, azaz több tízezer féle egészségkárosító anyagot, amelyek hozzájárulhatnak a betegségek, így az allergia, a magas vérnyomás, a rák, a cukor-, a vese-, a májbetegségek és az elhízás stb kialakulásához. Pasteur üzenete ma is érvényes: "Betegségeink 90%-át megisszuk!"
Ezzel a technikával mindig kristálytiszta, az ásványvizeknél nagyságrendekkel jobb minőségű vizet ihatunk és berendezéstől függően, akár napi 1000 liternyi víz is a rendelkezésünkre áll. Mindez kb. 4-6 Ft/literes fajlagos költségért. Választható: szoba hőmérsékletű, hideg, forró és szódavíz is. Nem szükséges a vízutánpótlás és nem kell kerülgetni az üres vagy megtöltött vizes flakonokat. A tiszta víz az érfalaink mellett megóvja drága edényeinket, gépeinket a vízkő okozta meghibásodásoktól. Cége kétszeresen is jól jár. Berendezéseink használatával egyrészt jelentős költségmegtakarítást ér el, másrészt a tiszta víz fogyasztása révén növekszik a dolgozók életkedve, hatékonysága és jelentősen csökken a táppénzes napok száma. Berendezéseinkre jellemző a megbízható működés és az évi egyszeri szervízigény.

Mi a helyes megoldás?

Ha szétnézünk a víztisztító berendezések piacán, nagyon sok különböző márkával és műszaki megoldással találkozunk. Tehát gondoljuk át, mire is van igazán szükségünk?
1) Alacsony ásványi anyag tartalomra, mert ivóvizünk csak akkor segíti a kiválasztást, ha nagy az oldóképessége, vagyis kicsi az ásványi anyag tartalma.
2) Energetizálásra, mert a strukturált, energiával feltöltött ivóvíz segíti energia háztartásunkat és könnyebben beépül szervezetünkbe.

Az első feltételnek csak a fordított ozmózis és a desztillálás technikája felel meg. Minden egyéb szűréstechnika segít valamit, de ma, amikor egy egyszerű ellenállásméréssel megállapítható a szűrés hatékonysága, néhány másodperc alatt kiderül az igazság. Csak meg kell mérnünk a víz szárazanyag tartalmát szűrés előtt és után, és a két mérésből máris látható a tisztaság, a berendezés hatékonysága. Méréseink azt mutatják, hogy az alacsony ásványi anyag tartalmat és a víz tisztítását, csak ezzel a két technikával lehet elérni. A fordított ozmózis technika mechanikai szűrésre alapul.
A fordított ozmózis szűrő, 0,0001 mikronos áteresztőképességével csak a tiszta vizet engedi át, a többit automatikusan a lefolyóba öblíti. A desztillált víz is megfelel a fenti kritériumnak, de fontos tudnunk, hogy a lepárlás forralás során a víz elveszti azokat az energiákat, amiket korábban a levegőben és a földben összeszedett. Dr med. Riedler ezt úgy fogalmazta meg, hogy: a desztillált víz nem vitális, hanem halott. A reverz ozmózis technika további előnye, hogy teljesen automata, nem igényel folyamatos karbantartást, míg a desztilláló berendezés szakaszos működésű, lassú, kis kapacitású és magas energiaigényű. Túl ezen a desztillálót minden használat után szét kell szedni, kitisztítani és elmosogatni.
A második feltételnek az energetizálásnak csak az első után van értelme. Magyar gyakorlat, hogy különböző technikákkal igyekeznek a csapvizet energetizálni. Mindezek segítenek valamit, de azért nem hatékonyak, mert a "baktériumtetemeket" és a vegyianyag maradványokat nem érdemes energiával feltölteni. Arról nem is szólva, hogy a klór nem öli meg és a hagyományos szűrők nem távolítják el a vírusokat. Akkor miért adjunk nekik plusz energiát? Szakértők véleménye szerint, csak az igazán tiszta, a reverz ozmózissal vagy desztillálással előállított vizet érdemes energetizálni. Egy egyszerű háromlépcsős energietzáló modul lényegesen magasabb energiaszintre emeli a tiszta vizet, mint például a Pi technika a csapvizet. Ma már rendelkezünk olyan energetizáló egységgel, ami a tiszta vizet, a bizonyíttan gyógyító hatású louder-i vízhez viszonyítva is, többszörös energia szinttel képes ellátni.
Összegezve: a fordított ozmózis technikája, vegyi eljárások nélkül, állandóan szabályos kristályszerkezetű tiszta vizet szolgáltat. Az egészséges, tiszta víz egy hihetetlenül költséges árucikk. Nincs annyi belőle, hogy vezetéken keresztül elpazaroljuk (gondoljunk arra, mennyi vizet használunk a wc öblítésére, a mosogatáshoz, a mosáshoz vagy a locsoláshoz). Utópia ezért azt hinnünk, hogy a vezetékeinkből, a szervezetünket támogató, tiszta ivóvizet tudunk csapolni. Életfeltételünk, hogy ivóvizünket, testünk építő anyagát, sejtjeink fuvarozóját a legértékesebb tápanyagnak tartsuk. Aki felismeri a tiszta víz titkát, a valódi alternatívát jelentő ozmózis-átalakító technikával segíthet családján és önmagán. Ez a berendezés egy liter tiszta vizet 4-6 Ft-ból állít elő, ami nem csak a legjobb termék, hanem olcsóbb is, mint más félmegoldások.

Az ivóvíz szerepe

Szervezetünkben a víz szerepe annyira alapvető, hogy ha pl. az emberből két liter hiányzik, akkor súlyos vízhiányos állapotba kerül. A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított egyensúlyra törekvő vízháztartás alkotórésze. Az ember átlagos sűrűsége 1020 - 1040 gramm/liter, ami mindössze 2-4%-kal több a tökéletesen tiszta (ásványi anyagoktól mentes) víz sűrűségénél. Belátható, hogy az emberi test, így szöveteink víztartalma kémiailag egy igen híg oldatnak mondható. Ha konyhasó és tiszta H2O összekeverésével szeretnénk kifejezni egy ember átlagos koncentrációját, akkor egy liter vízben, kb. 5-10 gramm konyhasó feloldásával keletkezik ugyanez a kémiai sűrűségű oldat.
Az élő szervezetek folyadékháztartásukat tekintve, hasonlítanak egy liter vízben egy csipet konyhasó keverékéhez. Rendkívül fontos tehát, hogy milyen ásványi anyag tartalmú ivóvizet fogyasztunk. Ha elérjük, hogy az ivással bevitt víz sűrűsége alacsonyabb a testünkben lévő sejtnedvek sűrűségénél, akkor és csak akkor beszélhetünk normális kiválasztásról, mert ebben az esetben van a bevitt víznek oldóképessége. Ha ivóvizünk, üdítőitalaink, ételeink "töménysége" magasabb a sejtnedveink "sűrűségénél" ozmotikus nyomásánál, akkor a bevitt víznek nincs oldóképessége és elvízteleníti a sejteket. Ez a sejt egyensúlyzavarához vezet és a vesénk is túlterhelté válik, képtelen kiválasztani.

Az eredmény allergia, bélpanaszok, magas vérnyomás, izületi fájdalmak, meszesedés, rák-, cukor-, vese-, májbetegségek, elhízás, stb. Az ivóvíz ásványi anyag tartalmának szervezetünkre gyakorolt hatását dr. Morrel vizsgálta, és az alábbi összefüggéseket állapította meg:
- a 375 mg/l feletti ásványi anyag tartalom kifejezetten káros és lerakódásokat okoz,
- a 150 mg/l felettieknek a kiválasztásra nincs pozitív hatása,
- a 95 mg/l alatti ivóvizek segítik a kiválasztást,
- a 60 mg/l alattiak nagyon jó méregtelenítik, salaktalanítják szervezetünket.
Ha dr. Morrel táblázatát végiggondoljuk, felismerjük, hogy: egészségünk legfontosabb jótevője az alacsony ásványi anyag tartalmú TISZTA VÍZ.

Ásványvizek

Napi gyakorlatunk, hogy a vezetékes víz "rossz íze" miatt ásványvizeket iszunk. Ízük ugyan jobb, de sok ásványi anyagot tartalmaznak, amit ugyan a közvélemény egészségesnek tart, de közben olyan anyagok kerülhetnek szervezetünkbe, amelyek alapul szolgálhatnak betegségek kialakulásában.
A kutatások azt mutatják, hogy a magas ásványi anyag tartalmú víz, az ozmotikus viszonyok miatt besűríti a vérünket, és a felesleges ásványi anyagok lerakódnak a sejtközi állományunkban, ereinkben vagy a kiválasztó szerveinkben. Számítások szerint, életünk során, kb 200 kg ásványt (kőzetet) fogyasztunk el, ami nagyobbrészt bekerül a véráramunkba és szükséges kiválasztani. Dr. med. M. Schmidt szerint a túlzott mértékű szervetlen ásványi sók bevitele szervezetünkben gyorsítja az öregedést. Szakértők mind arra hívják fel figyelmünket, hogy a szerves és a szervetlen ásványi anyagok között jelentős különbséget kell tennünk. A szervetlen ásványi anyagok szervezetünk számára károsak, mert lerakódnak (például a koleszterinkristályokra) és ez által foltszerűen csomók, szklerózisok keletkeznek (például arteriosklerózis).
Szervezetünk számára a szerves kötésben lévő ásványi anyagok makró-, mikró és nyomelemek a leghasznosabbak. Tény, hogy a növekvő ásványvíz fogyasztás, egyenesen arányos a vérkeringési zavarok számának növekedésével. Egyre gyakoribban a vérnyomás zavarok, a szívinfarktusok, az agyvérzések. Magyarországon az elhalálozások több, mint 50%- nál ez a halálok. A túlzott mennyiségű ásványi anyag éppúgy eldugaszolja testünk közlekedési úthálózatát, mint a túl sok autó a városi közlekedést. Minden betegség visszavezethető áramlástechnikai problémákra.
A francia vízkutató Vincent professzor 13 évig tartó kutatásaival bebizonyította, hogy a kísérleti állatok egészségi állapota jóval kedvezőbb és élettartamuk sokkal hosszabb, ha azok ásványi anyagban szegény vizet fogyasztanak. Ha azonban a kísérleti állatok vezetékes vizet vagy ásványi anyagban gazdag vizet kaptak, akkor gyakrabban megbetegedtek és korábban pusztultak el. Ezzel párhuzamosan megállapította azt is, hogy azokban a városokban alacsonyabb a lakosság elhalálozási arány, amelyeknek jobb és lágyabb az ivóvíz minősége. Pl míg Grenoble város - ahol nagyon jó az ivóvíz minősége - halálozási arány csupán 850/100000 fő, addig a Cote d' Azur néhány városában, ahol magas a víz ásványi anyag tartalma 1340/100000 fő az arányszám. A halálozási adatokon túl a rákos megbetegedések gyakoriságát is vizsgálta Vincent professzor és hasonló összefüggéseket állapított meg a rossz vízminőség és a rákos megbetegedések gyakorisága között. Hasonló kutatásokat végeztek az osztrák Steiermark tartományban, és azonos eredményre jutottak.
Ahogy a videón is látszik az ásványvíz is elszíneződik. Bár kevésbé, mint a csapvíz, de ez is önmagáért beszél.

Vezetékes vizek

Ivóvizünket mélyfúrású kutakból vagy azokból a folyókból nyerjük, amibe a szennyvizeinket is engedjük. Sajnos a különböző tisztítási műveletek ellenére, egyik sem az a vízminőség, amire szervezetünknek szüksége lenne. Csapvizünk további hátránya, hogy a fertőtlenítés miatt klórral kezelik.
A klór idegméreg. Arra szolgál, hogy a vízben lévő "élő mikroszervezeteket", baktériumokat megölje. Vajon a fogyasztóik gondolnak-e arra, hogy a bélrendszerünkben több, mint két kilónyi emésztésünket segítő, szervezetbarát baktérium található és mi magunk is egy élő szervezet vagyunk? Homokba dughatjuk a fejünket, hogy ne lássuk az igazságot, de badarság azt hinnünk, ha ilyen vizet iszunk, akkor a klór nem lesz ránk hatással.
 A Miskolci Onkológiai Intézet egyik cikkében "csendes gyilkosnak" nevezi a klórt, mert néhány az ivóvízben található vegyületet olyannyira agresszív, amely képes az emberi sejtek örökítőanyagihoz (DNS,RNS) kapcsolódva mutációkat is előidézni. Az eredmény a nyelőcső-, gége-, végbél-, tüdőrák, a Hodkins-kór és a szívbetegségek megnövekedett kockázata. A csapvizünk a klór mellett, egyéb szennyeződéseket is tartalmazhat. Például toxikus fémek, szerves mikroszennyeződéseket, fenolvegyületeket, növényvédő szereket, gyógyszerszármazékokat stb.
  Az ÁNTSZ csak néhány tucat idegen anyag mennyiségét vizsgálja az ivóvíz szabvány alapján a mintegy 60000 lehetséges szennyeződés közül. Sajnos egy komolyabb vízelemzés költsége elérheti az 1.000.000. forintot. Könnyen beláthatjuk, hogy az ÁNTSZ-nek sem eszköze, sem forrása nincs erre. Egy példa: A Növényvédelmi Kutató Intézet erre akkreditált laboratóriumokkal végzett egyik vizsgálata szerint, melyet a Verőcei Polgármesteri Hivatal által felügyelt váci vízmű (DMRV), Vác és Verőce közötti Duna kútja vizében az összes növény védőszer vonatkozásában mért, sokszorosan haladta meg a megtűrt maximum koncentrációt. Amit hivatalosan a számvevőszék közzététele alapján tudhatunk, hogy például 1995-ben, országos átlagban a vízminták 43%-a, a vízművek ivóvízmintáinak átlagosan 40%-a nem felelt meg az ivóvíz minőségi szabványnak. A legrosszabb helyzetű megyékben ez az arány a vízművek mintáinál 60% feletti volt.
Fontos tudnunk azt is, hogy ezek a vizsgálatok a lehetséges szennyezőből csak 12-14 jelenlétét és mennyiségét vizsgálták. Tudjuk, hogy folyóink vízminősége az utóbbi évtizedek alatt jelentősen romlott, ezért a folyók vízéből nyert vezetékes ivóvizünk is szennyezettebbé vált. Szakértők írják: "a Duna vize mire Budapestre ér, előttünk valamire már nyolcszor felhasználták". Vajon mire figyelmeztetnek az újra és újra kirobbanó vízbotrányok(Esztergom, Dunabogdány, Nagytőke, stb).

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ru3NZ1jl5LE?fs=1&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ru3NZ1jl5LE?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>